VETOOMUS SORRETTUJEN PUOLESTA

Arvoisa, yhteiskunnassa vaikuttava, Suomen kansalainen,

Lähestyn sinua  tämän yhteisöllisen avunpyynnön kanssa, sillä väärin kohdeltujen hätä suorastaan huutaa apua kansasta. Kysymyksessä on lainsäädännön vaikutus toisin ajatteleviin.

Vetoan sinua  hoksaamaan, että edesmenneen Eduskunnan avioliittolaki äänestyksessä ei ole otettu huomioon sen vaikutusta toisin ajatteleviin. Media ei myöskään ole kiinnittänyt huomiota siihen. Koko asia on käsitelty aivan liian yksipuolisesti. Jos tuo lainmuutos tulee todella voimaan, niin kaikki kansalaiset joutuvat mitä vakavampien valintojen eteen.

Lainsäädäntö on, kuten varmasti ymmärrät, erittäin vakava asia! Jos sen vaikutusta toisin ajatteleviin ei huomioida, niin silloin on menetelty edesvastuuttomasti. Me iloitsemme omantunnon vapaudesta tässä maassa ja olemme vakuuttuneita siitä, että et suostu tukemaan edesvastuutonta lainsäädäntöä. Ota paikkasi Herran armeijassa ja asetu tukemaan aitoa-avioliittoa. http://aitoavioliitto.fi/

Suomen kansa on joutunut aivan selvästi median harjoittaman, seksuaalisen pakkosyötön kohteeksi. Avioliittolain muutos on avannut oven homoseksuaalisen pakkovallan tulolle Suomeen.

Nykyisin vielä voimassa oleva parisuhdelaki, ei ymmärtääkseni velvoita siviilivihkijöitä vihkimään samaa sukupuolta olevia pareja. Mutta jos siitä laaditaan laki, niin silloin mielipide- ja valintavapaus on poistettu ja kaikki ovat velvoitettuja tottelemaan lakia, myöskin siviilivihkijät!

Sama koskee myöskin sosiaalityöntekijöitä ja heidän velvoitteitaan lasten adoptoinnissa. Lainsäädäntö on niin vakava asia, että toisin ajattelevista tulee välittömästi rikollisia, jos he eivät toimi lain mukaan. Lainsäädännön tultua voimaan ei ole tilaa valintavapaudelle. Jos et vihi, jos et adoptoi, niin  alistva uhkaus tulee jokaisen päälle. Missä on yksilövapaus? Missä on perinteisesti ajattelevien ihmisoikeudet? Kuka tässä kansassa on todella sorrettu ja epäoikeudenmukaisesti kohdeltu, eivätkö juuri kristillisperinteisiin perhe-arvoihin pitäytyvät? Miten on mahdollista tuollainen median ja lainsäädännön harjoittama epäoikeudenmukaisuus?

Tuo kaikkia alistava uhkaus ja valintavapauden loppu, kohtaa jokaista Suomen kansalaista. Seksuaalinen pakkovalta vaatimus läpivärjää koko yhteiskunnan. Lapset  ja nuoret ovat jo nyt seksuaalisen pakko-ohjelmoinnin kohteina. Jos tuo avioliittolain muutos vahvistetaan niin

(1) Lapsien vanhemmat menettävät oikeuden päättää lastensa seksikasvatuksesta. Lasten seksikasvatus luovutetaan tuolla lainsäädännöllä asiaankuulumattomille ja edesvastuuttomille tahoille.

(2) Siviilivihkijät, kuten tuossa edellä mainitsin,  joutuvat vakavan valinnan eteen - jos et vihi homoja ja lesboja, niin menetät työpaikkasi tai tulet vähintään syrjityksi.

(3) Sosiaalityöntekijät joutuvat, kuten tuossa esitin, vakavan valinnan eteen, jos et adoptoi lapsia homo- ja lesbopareille, niin menetät työpaikkasi tai joudut vähintään syrjityksi!

(4) Lasten vanhemmat joutuvat myös vakavan valinnan eteen! Jos kieltäydyt antamasta lapsiasi oppitunneille, joilla opetetaan, ei ainoastaan uutta perheihannetta sanoin ja kuvin, vaan - kuten oheen  liitetystä julkaisusta ja uutislinkeistä selviää, mitä törkeintä seksipornoa ja erilaisia seksisuuntauksia;  niin lapset saatetaan ottaa pois tai vanhemmat joutuvat sakko- ja vankilarangaistuksien alaiseksi! Joka tapauksessa lapset pakotetaan osallistumaan seksivalistukseen vastoin vanhempiensa tahtoa. Tästä olen lähettänyt uutislinkkejä suorastaan 'metrikaupalla' kansanedustajille.

Oheen liittetyistä uutislinkeistä ja nettisivuistoista löytyy lisäaineistoa koskien kristillisperinteisten perhe-arvojen tuhoa ja seksuaalikorotteisen pakkovallan etenemistä länsimaissa.

(5) Koulujen opettajat ja nuorisotyöntekijät joutuvat vakavan valinnan eteen, jos et opeta tuota seksielämää, niin menetät työpaikkasi tai joudut vähintään syrjityksi!

(6) Hotellien, motellien omistajat, hääpalveluja tarjoavat, kirjapainot, kukkakauppiaat, leipomot, valokuvaajat, terveydenhoitohenkilöstö, juristit - aivan jokainen yhteiskunnassa joutuu vakavien valintojen eteen! Alistava uhkaus tulee jokaiselle! Rangaistukset tuon lain rikkomisesta kohtaavat jo tottelemattomia esimerkiksi Yhdysvalloissa mitä järkyttävimmällä tavalla. Yksityiskohtaiset uutiset tästä ovat liitteenä olevan julkaisun nettilinkeissä.

(7) Seurakunnat ja kirkot, hengelliset yhteisöt, hyväntekeväisyysjärjestöt ja liikeyritykset eivät tule olemaan poikkeus! Seksuaalinen pakko-ohjelmointi ja pakkovalta on jo nyt tunkeutunut sisälle moniin paikkoihin!

Tuossa avioliitolain muutoksessa ei ole kysymys tasa-arvosta, eikä jonkun vähemmistöryhmän oikeuksien puolustamisesta, vaan kysymyksessä on:

- mitä törkein suvaitsemattomuus toisia kohtaan,

- perustavaa laatua olevien ihmisoikeuksien ryöstö toisilta,

- mielipidevapauden loppu, omantunnon vapauden loppu,

- ilmaisuvapauden loppu, valintavapauden loppu,

- sortovalta toisin ajattelevia kohtaan,

- mielipiteitten pakkomuokkaus,

- epäoikeudenmukaisuuden huippu,

- kristillisperinteisiin perhe-arvoihin pitäytyvien vaino!

Meillä toisin ajattelevilla ei ole mitään kiinnostusta sekaantua homojen ja lesbojen yksityiselämään. He ovat ihmisiä siinä missä me muutkin! Meitä kiinnostaa ainoastaan avioliittoa koskeva lainsäädäntö ja median harjoittama seksuaalinen yhteiskunnan pakko-ohjelmointi!

Olen vakuuttunut siitä, että sinä, Suomen kansalaisena, et suostu tuohon edesvastuuttomasti, epäoikeudenmukaisesti ja valheellisesti nimettyyn, avioliittoa koskevaan 'tasa-arvolakisäädäntöön. Nyt on vielä mahdollisuus pysäyttää tämä väärään suuntaan menevä yhteiskunnallinen kehitys!

Vetoan sinuun, astu mukaan puolustamaan, näitä kristillisperinteisiin perhe-arvoihin pitäytyviä, yhteiskunnassa syrjittyjä ja väärin kohdeltuja. Liitän tähän oheen tuota lainsäädäntöä koskevan julkaisun, jossa on myöskin näiden sorrettujen asiaa koskevat uutislinkit ja nettisivut.

Katso uusi julkaisu aiheesta Miten Homoavioliitot Tuhoavat Yhteiskuntaa. Maalaa ja kopio seuraava linkki ja liitä hakualueelle. Sitten klikkaa kohtaa Avunhuuto sorrettujen puolesta

http://www.raunohelppi.com/?/kirjoituksia/

Jumalan siunausta teille kristillisperinteisen tavan mukaan toivottaen

ja teitä vastuuntuntoisena Suomen kansalaisena kunnioittaen

Rauno Helppi

Omantunnon mukaisen yksilövapauden edustaja

ja käytännönjärkisten

ihmisoikeuksien puolustaja kristillisperinteisillä periaatteilla

 

Kommentit

03.09.2015 13:43

Jukka Lohikoski

Todella vakava asia, jonka aiheuttava Rauno H:n kirjoitus. Kannatan Raimo Helpin esitystä!