Suomen yhteiskuntaelämä tuhoutuu jos tämä nykyinen suuntaus jatkuu!

(1) Väärät EU:ta hyödyttävät päätökset taloudellisesti. Kansan rahavarat on annettu aivan riittämättömillä takeilla tukemaan Kreikkaa ja muitakin EU:n tarpeita. Rahamäärä on sitä luokkaa, että koko Suomen kansan hyvinvointi olisi ollut taattu moneksi vuodeksi eteenpäin. Nyt rahojen puutteessa leikataan kaikkialla menoja kaikessa. Kohta puolet kansasta on leipäjonossa almua anomassa. Ajattele vähän - kannattaako enää valita noita samoja johtajia päättämään maan asioista?

(2) Kansanedustajien jatkuva paneutuminen seksikysymyksiin, jotka repivät kansan syviä rivejä erimielisyyksillä. Nyt kun olisi paljon tosi tärkeitä, yhteiskunnallista hyvinvointia ja kansakunnan turvallisuutta koskevia kysymyksiä selvitettäväksi. Tuo aikaisemmin laadittu parisuhdelaki oli jo aivan riittävä rääkkäys meille toisin ajatteleville. Nyt tuo avioliittolainmuutos suvaitsemattomuuden huippuna ryöstää meiltä viimeisetkin ihmisoikeudet  yksilövapaisiin omantunnon päätöksiin.

(3) Suomi on jo nyt pakkosyöttö yhteiskunta! Median muokkaama,  seksilietsottu, huvimaailman uhri - jolta puuttuu edellytykset yhteiskunnalliseen hyvinvointiin!