3. helmi, 2015

Teksti

Huvittelun halu, siveellinen turmelus - Jumalan luomien elämänlakien vastaisesti toimiva yhteiskunta tuhoaa itse itsensä. Sillä Vanhurskaus kansan korottaa, mutta synti on kansakuntien häpeä ja tuho!  San.14:34. Ja "Jos Herra ei huonetta rakenna, niin turhaan rakentajat vaivaa näkevät! Jos Herra ei kaupunkia varjele, niin turhaan vartija valvoo!" Ps.127:1

Huvimaailman ja antikristillisyyden (kristillisperinteellisten elämänarvojen vastaisuuden) vaikutus on jo nyt heikentänyt kansakuntaa sisäisesti. Ulkopuoliset voimat ovat aavistaneet koko läntistä maailmaa kohdanneen heikkouden ja ne ovat alkaneet tulvia länteen. Venäjän, Islamin, Hinduismin ja EU: vaikutus huuhtoa suomalaisuus kansojen valtamereen - se on jo nähtävissä. Näitä esittämiäni mielipiteitä voi nyt joku arvostella, mutta väärien valintojen automaattisia seurauksia ei voi kukaan välttää - sillä niitä ei mitkään järkeilyt pysty estämään. 

Jos haluat liittyä huonoja päätöksiä tekevien politiikkojen mukaan tuhoamaan tätä kansaa, niin tiedä, että se vaikuttaa myös sinun elämääsi! Harkitse tarkoin ketä äänestät! Kohtalosi riippuu siitä! Älä usko niitä, jotka liehittelevät mieliksi saadakseen ääniä puolelleen. He ovat epävakaita ja epäluotettavia - tulet pettymään heihin! Äänestä vakaita - perinteellisiin elämänarvoihin päättäväisesti pitäytyviä - etkä tule sitä koskaan katumaan.